Mul10 ProSafe Faldsikring

Mul10Metal er en af landets førende leverandører af kvalitetssikret faldsikring til tagkonstruktioner. Det er udstyr, som sikrer ansatte, mens de vedligeholder eller reparerer taget eller tagkonstruktionen. Skulle de miste balancen, gribes de sikkert i faldet.

Faldsikringen fra Mul10Metal hedder Mul10 ProSafe og indeholder både sikkerhedsfod, wire og glider. Løsningen er 100% vandtæt, og kan placeres med 10 meters afstand imellem posterne, hvilket giver mere frihed i forhold til placering af sikkerhedssystemet.

 

Montering af ProSafe faldsikring

Faldsikring fra Mul10 ProSafe fastgøres på bygningens tagkonstruktion – enkelt og hurtigt. Først monteres sikkerhedsfoden, hvorefter resten af faldsikringen påmonteres.

Faldsikringen har et stabilt og urokkeligt underlag. Den underlæggende tagbelægning tætnes efter montering. Det gør faldsikring fra Mul10 ProSafe til en langt mere holdbar og økonomisk bæredygtig løsning for din virksomhed.

Sikkerhed i hverdagen

Når det kommer til faldsikring, bør I som virksomhed aldrig gå på kompromis med kvaliteten, da det i værste fald kan koste menneskeliv. Lovgivningen siger derfor også, at ansatte ikke må være tættere end to meter fra kanten, uden at de er hægtet ordentligt fast. Derfor inkluderer faldsikringen også en wire, som løber langs kanten, som de ansatte kan klikke sig fast til.

Fleksible løsninger

Faldsikring fra ProSafe serien er designet ud fra et fleksibelt tankesæt. Det kan derfor monteres op til 10 meter mellem posterne, uden at sikkerheden på nogen måde belastes. Det gør det f.eks. muligt at have plads til solpaneler, uden at det forstyrrer sikkerheden i faldsikringen.

Testet af teknologisk institut

Faldsikringsudstyr af mærket ProSafe er testet og godkendt efter normen EN 795 2012, som omhandler faldsikring med ankerpunker. Faldsikringsfoden, og det øvrige sikkerhedsudstyr i ProSafe serien, gennemgår en fremstillingskontrol en gang årligt, for at sikre, at den høje sikkerhedsstandard vedbliver.
Ud over, at faldsikring fra ProSafe testes årligt, medfølger der også en tæthedsgaranti på 15 år.

Spar penge på kvalitet

Mul10Metal har endnu ikke modtaget en eneste reklamation på vores faldsikringssystem. Der er en grund til, at Teknologisk Institut igen og igen godkender ProSafe. Du sparer penge ved at investere i kvalitet fra starten af – kvalitet til konkurencedygtige priser. Dernæst sparer du ved at glideren ikke skal indsendes til kontroltjek, eftersom den er en integreret og gennemtestet del af hele din ProSafe løsning. Det, at monteringen er så enkel, og ikke beskadiger den underliggende tagbelægning, er også en stor besparelse. Slutteligt sparer du dine ansatte unødvendige risici, ved at sikre dem med kvalitetssikret faldsikring.