Forside

/

Produkter

Faldsikringsudstyr

Det er afgørende for os, at du har alt det udstyr, som du behøver for at være sikker. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af udstyr til faldsikring, så din løsning kan tilpasses specifikt til dine behov.

Vores løsninger indebærer altid en etablering af vores patenterede sikkerhedsfod. Dertil kommer ofte et wiresystem med forskellige delelementer såsom glidere, beslag, wirestrammere, forankringsøjer, og et opstramningssæt. Derudover forhandler vi selvfølgelig selesæt til benyttelse af systemet, disse kommer i forskellige former, og er absolut nødvendige for at anvende systemet og skabe sikre rammer for dem, der betjener det

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Derfor skal du bruge faldsikringsudstyr

At arbejde på tage indebærer altid en vis risiko, især når man kommer op i anseelige højder. Brugen af faldsikringsudstyr er derfor ikke kun en anbefaling, men en nødvendighed for at sikre arbejdernes sikkerhed og velbefindende. Faldsikringsudstyr som seler, wires og ankerpunkter spiller en afgørende rolle i at forebygge faldulykker, som kan have alvorlige konsekvenser.

For det første giver et faldsikringssystem en fysisk barriere mod fald, hvilket er essentielt, når man arbejder i højder. Det er med til at sikre, at arbejderne forbliver inden for sikre arbejdsområder og reducerer risikoen for at miste balancen eller træde forkert væsentligt. For det andet, i tilfælde af et fald, minimerer faldsikringsudstyret risikoen for alvorlige skader. Det absorberer en del af stødets kraft og sikrer, at arbejderen ikke falder frit.

Desuden viser virksomheder ved at bruge faldsikringsudstyr en klar forpligtelse til at overholde sikkerhedsstandarder og lovgivning. Dette beskytter ikke blot selve medarbejdernes ve og vel, men også virksomhedens omdømme og økonomi mod potentielle retssager og erstatningskrav. Faldsikringsudstyr er således en essentiel investering. Det skaber et sikrere arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan udføre deres opgaver effektivt og uden frygt for alvorlige ulykker.

Hvad er faldsikring?

Hos Mul10 ProSafe har vi brugt længe på at udtænke den bedste og mest effektive måde at skabe faldsikring på. Vi hjælper gerne dig med at forstå, hvad det er, hvorfor det er vigtigt, og hvornår det skal bruges. Læs mere om faldsikring.

Regler for faldsikring

Der findes en del regler og lovgivning forbundet med at benytte faldsikringsudstyr og implementere faldsikringssystemer. Det er vigtigt at være bekendt med for at sikre, at udstyret benyttes korrekt. Læs mere om regler for faldsikring.

Faldsikring kursus

Vil du selv montere og efterse et faldsikringssystem? Så kan du blive certificeret Mul10 ProSafe montør. Vi uddanner tagdækkere i at montere og lave eftersyn af vores system. Se mere om vores faldsikringskursus.

Dansk produceret & patenteret faldsikringssystem

Som den eneste producent af faldsikringssystem er Mul10 ProSafe produceret i Danmark. Dette betyder, at du er garanteret et kvalitetsprodukt af markedets højeste standard. Samtidig med at du vælger et produkt, der ikke er blevet unødigt transporteret langvejs fra.

Dertil har vi specialudviklet vores egen patenterede sikkerhedsfod, som gør faldsikringen mere enkel og ligetil end nogensinde før. Til et Mul10 ProSafe faldsikringssystem medfølger også en garanti, der er i overensstemmelse med selve tagets garanti, og som derfor kan gælde helt op til 15 år efter montage, hvis de lovpligtige eftersyn overholdes.

Dette er blot to ud af mange grunde til, at faldsikringsudstyr fra Mul10 ProSafe er det bedste valg.

Faldsikringsudstyr pris og muligheder

Hos Mul10 ProSafe tilbyder vi konkurrencedygtige priser og et væld af forskellige muligheder, så din løsning bliver tilpasset præcis til dine medarbejderes behov. Prisen vil dog være variabel, da tag kommer i mange forskellige former og størrelser, og behovet vil være forskelligt afhængigt af, hvilken højde der arbejdes i.

Men vi vil meget gerne give dig et konkret tilbud på dit projekt. Klik på knappen nedenfor for at komme i direkte kontakt med os, så får vi hurtigt afklaret, hvad dit specifikke projekt skal koste.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Eller har du brug for rådgivning?

Sarah Hjelmager Hedevang

Salg

Jeg står klar til at rådgive eller svare på alle dine spørgsmål. Giv mig et kald eller send en mail.