Forside

/

QR-System

Mul10 PROSAFE QR-System

Gør det nemt og overskueligt at kvalitetssikre

Med de unikke QR-koder på Mul10 ProSafes enheder kanmontøren registrere faldsikringssystemer og sikkerhedsfødderdirekte på taget med en smartphone eller tablet.

Fordelene med vores QR-System
  • Papirløst
  • Nemt at oprette projekter
  • Dokumentation på stedet
  • Automatisk overvågning af service

Administrationsmodul

Herefter kan man online, via et administrationsmodul, følgefirmaets monterede systemer – der kan også nemt oprettesprojekter og genereres de nødvendige dokumenter tildokumentation og kvalitetssikring. Administrationsmoduletgiver en overskuelig oversigt over, hvornår der skal laveseftersyn på firmaets monterede faldsikringssystemer.

Unikke koder

De unikke QR-koder gør, at hver sikkerhedsfod kan spores fra produktion til montage og eftersyn. Scannes koden på en monteret sikkerhedsfod eller et faldsikringssystem, vil man som bruger, få de nødvendige oplysninger om: dato for montage, om eftersynsfristen er overskredet, om systemet er forsvarligt at benytte, det ansvarlige firma, kontakt oplysninger m.m.

Dokumentationsarbejde

QR-systemet vil udover at minimere “papirarbejdet” for montøren, højne kvaliteten af dokumentationsmaterialet overforrådgivere, arkitekter og bygherre.

Adgang for rådgivere og bygherre

Der kan gives adgang til rådgiver, bygherre eller tredjemandså de, via telefon eller computer, kan følge monteringsarbejdetsom det skrider frem, hente den relevante dokumentation, seeftersynsdatoer m.m.

Vejledning til administration

Vejledning til montør

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Eller har du brug for rådgivning?

Rasmus Møller Christiansen

Teknisk Support QR

Jeg står klar til at rådgive eller svare på alle dine spørgsmål. Giv mig et kald eller send en mail.